WEDSTRIJD Minicup Lommel - Krijnen Keukens Malle   -  AMC (1-3)

DATUM 25-01-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Ait Salah (0-1), 11’ Dyck (0-2), 15’ 10m. Didi (0-3), 20’ Özcan Cihan (1-3), 22’ Özcan Kahan (2-3), 27’ en 28’ Vanheeswijck (3-3 en 4-3), 37’ Özcan Cihan (5-3), 38’ Azarfane (5-4), 39’ Ait Salah (5-5) en 40’ Hakkens (5-6).

VERSLAG Voor hekkensluiter Minicup Lommel duurde de ontmoeting met playoffskandidaat Malle twee minuten te lang. In de eerste helft verloor de thuisploeg (zonder de geschorste Vandervee) al vroeg het noorden (0-3). Het doelpunt van Cihan Özcan net voor het pauzesignaal deed de ploeg deugd. Ze tankte vertrouwen en ging in de reactie. Met groot succes want ze boog de verloren positie om in een 4-3 voorsprong. Tsabounti deed wonderen in doel en bij de een snelle uitbraak verhoogde Cihan Özcan de score naar 5-3. Gewonnen spel: dacht men. Juist niet want de bezoekende coach toverde nog een vliegende doelman uit de hoge hoed en met nog 30” aftellen, scoorde Hakkens de winninggoal voor Malle. De hemel en de hel liggen inderdaad heel dicht bij mekaar.